Restaurant The Shrimp centralt på Sankt Annæ Plads byder velkommen til storslået nytårsmiddag i smukke rammer.
Nytårsaften er noget helt særligt og er ofte forbundet med store forventninger og forhåbninger om en rigtig dejlig aften. På The Shrimp er der sørget for det hele, så det eneste du skal gøre er at lade dig opvarte og nyde årets sidste aften.
Vi fejrer nytåret med en festlig menu og tilhørende vinmenu sammensat specielt til årets sidste aften og byder på indbydende retter med bl.a. Gillardeau østers, oksemørbrad og Bagt torsk med Baerii caviar, du kan nyde i selskab med en andre feststemte gæster.
Du kan ankomme imellem kl. 18.00 og 18.30, middagen slutter kl. 23.00, og når klokken slår tolv, kan du gå ud og se det overdådige festfyrværkeri på Københavns nattehimmel.
SNACKS
Gillardeau østers, fløde, agurk, dild
Le Gall østers à la ”Bloody Mary”
Premier Cru, Brut, Locret Lachaud, Champagne, France
FORRET
Bagt torsk med Baerii caviar, porre, fiskefumé
2021 Soave Classico, Inama, Veneto, Italy
MELLEMRET
Stegt jomfruhummerhale, græskarravioli, jomfruhummerbisque
2021 Chablis, Sainte Claire, Jean Brocard, Burgundy, France
HOVEDRET
Oksemørbrad med knoldselleri ”Anna”, trøffel og Madagascar-pebersauce
2015 Barolo, Pelassa, Piedmont, Italy
OST
Brillat-Savarin, æble, smørristet rugbrødschips
Banyuls - Domaine Baillaury 5 ans
DESSERT
Baked Alaska
2020 Jurançon, Domaine Larroudé, Lou Mansengou, Sud-Ouest, France
Kaffe, kransekage, avec
Pris pr. person 1995 + billetgebyr