Restaurant Angelini Copenhagen kombinerer det bedste fra det italienske og amerikanske køkken i en hyggelig og stilfuld atmosfære. I år har vi skabt en nytårsmenu, der reflekterer vores kulinariske vision, hvor hver ret er en hyldest til både klassiske italienske smage og amerikanske favoritter.
PROGRAMMET FOR AFTENEN
The Library Bar – Ankomst kl. 17:30
Start aftenen med en eksklusiv cocktail og lækre snacks i vores intime The Library Bar.
Østers Fine de Clair
The Library Bar Champagne Signature Cocktail
Kongens Nytårstale – kl. 18:00
Saml os til traditionens nytårstale – Kong Frederik X’s første nytårstale – og mærk magien, der fylder luften.
Angelini Restaurant – Fra kl. 18:30
Forbered dine smagsløg på en uforglemmelig 5-retters middag, der tager dig med på en kulinarisk rejse.
_________________________________________________________________
NYTÅRSMENU
Tun Tartare
Sesamolie, gedeost, pinjekerner, crème fraiche, tobiko og lotus chips
Sancerre, Domaine des Sardelles, Sauvignon Blanc, Loire, Frankrig
Lakse Croquettes
Portobello svampe, røget mayo, teriyaki, ikura og sesam
Scarbolo “Areore”, White Blend, Friuli-Venezia-Giulia, Italien
Hummer Bisque
Focaccia brød med oliven, soltørrede tomater og rosmarin
Bourgogne Pinot Noir, Côtes d’Auxerre, Domaine Sorin-Coquard, Bourgogne, Frankrig
Beef Wellington
Trøffelmos, ristede grøntsager og rødvinssauce
Châteauneuf du Pape, “Granges des Papes” ØKO, Valle du Rhône, Frankrig
Chokolade Cream Gateau
En ren symfoni af chokolade i tre lækre lag
Portvin Andresen Colheita Porto 1998 Special Selection, Portugal
Kaffe og søde sager
Slut middagen af med en hyggelig kaffestund og sødt til siden.
Mocktail-menu fra The Library Bar
For dem, der ønsker en alkoholfri oplevelse, kan vi tilbyde, i stedet af vinmenuen, en udsøgt mocktail-menu fra The Library Bar, som er skræddersyet til at komplementere hver ret i middagen.
Aftenen på Angelini afsluttes kl. 23:00
Men festen stopper ikke her!
Du kan fortsætte aftenen i The Library Bar indtil kl. 1:00 – en perfekt afslutning på en magisk nytårsaften.
Husk at book bord.