Årets Kok 2017, Peter Yung, går sammen med tidligere kollega fra Falsled Kro, om årets nytårsmenu 2020.
Spring godt ind i det nye år, uden at skulle tænke på indkøb og stress i køkkenet.
Vi nærmer os årets sidste fest og overnpå et mildest talt skørt år, er der med garanti brug for et brag af slagsen.
Sørg i stedet for at hygge dig med dine gæster på årets sidste dag, og lad os sørge for maden.
Vores 3 retters menu inklusive snacks tager udgangspunkt i det bedste sæsonen kan byde på i danske råvarer, og trækker samtidigt på de klassiske nytårsdyder.
Vi pakker alt og har udførlige beskrivelser af de sidste tilretninger, så du skal blot hente maden.
- - -
Snacks:
Saltristede mandler
Sprøde kartoffelchips med Karl Johan-mayonnaise
Salat af sorthummer fra Venø i krustade med citron og dild
- - -
Forret:
Skummende hummersuppe med bagt dansk torsk, tern af syltet kartoffel, friskost, citronperler, stegte kejserhatte og karse
- - -
Hovedret:
Grillet oksemørbrad med saltbagte gule beder, Pommes Anna, græskar i æbleeddike, samt rødvinssauce med braiserede oksehaler og syltede sennepskorn
- - -
Dessert:
Kvædekompot med gran, pisket citroncrème, brud af tørret citronkage og hvid chokolade serveret med iskold fløde skilt med granolie
Afhentningstidspunkt:
Den 31. december mellem 9.00 og 13.00
Afhentningssted:
Yung Cooking, Strandvejen 34, 2900 Hellerup
OBS: Tilbehør kan kun købes som tilbehør til nytårsmenuen.