Nytårsmenu fra Årets Kok

Præsenteres af Yung Cooking

Nytårsmenu fra Årets Kok

Årets Kok 2017, Peter Yung, går sammen med tidligere kollega fra Falsled Kro, om årets nytårsmenu 2020.

 

Spring godt ind i det nye år, uden at skulle tænke på indkøb og stress i køkkenet.

Vi nærmer os årets sidste fest og overnpå et mildest talt skørt år, er der med garanti brug for et brag af slagsen.

Sørg i stedet for at hygge dig med dine gæster på årets sidste dag, og lad os sørge for maden.

Vores 3 retters menu inklusive snacks tager udgangspunkt i det bedste sæsonen kan byde på i danske råvarer, og trækker samtidigt på de klassiske nytårsdyder. 

Vi pakker alt og har udførlige beskrivelser af de sidste tilretninger, så du skal blot hente maden.

 

- - -

Snacks:

Saltristede mandler

Sprøde kartoffelchips med Karl Johan-mayonnaise

Salat af sorthummer fra Venø i krustade med citron og dild

- - -
Forret:

Skummende hummersuppe med bagt dansk torsk, tern af syltet kartoffel, friskost, citronperler, stegte kejserhatte og karse 

- - -
Hovedret:

Grillet oksemørbrad med saltbagte gule beder, Pommes Anna, græskar i æbleeddike, samt rødvinssauce med braiserede oksehaler og syltede sennepskorn

- - -
Dessert:

Kvædekompot med gran, pisket citroncrème, brud af tørret citronkage og hvid chokolade serveret med iskold fløde skilt med granolie

Afhentningstidspunkt:

Den 31. december mellem 9.00 og 13.00

Afhentningssted:

Yung Cooking, Strandvejen 34, 2900 Hellerup

 

 
Der tages forbehold for tastefejl og udsolgte råvarer.

OBS: Tilbehør kan kun købes som tilbehør til nytårsmenuen.



Adresse: Strandvejen 34, 2900 Hellerup

Afhentning