Vi er gået sammen på tværs af vores meget forskellige restauranter og har skabt 3 fantastiske nytårsmenuer med alt det bedste fra vores køkkener. Vælg mellem den traditionelle menu fra Gråbrødretorv, den ekstravagante fra Nyhavn og den veganske. Du kan også kombinere menuerne, så sørger vi for, at du kan hente det hele ét sted.
Nytårsmenu
Alle menuer kommer tilberedte, så du blot skal varme og anrette dem. Det er nemt og ukompliceret. Der følger en udførlig vejledning med til hver menu med farvekoder på de forskellige elementer og billeder af retterne samt nøjagtige tilberedningstider.
Vigtig dato
Alle nytårsmenuer skal bestilles senest 28. december kl. 10.
Kontakt
Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os på:
info@tholstrup.dk
Nytårsmenu - den ekstravagante
Forkæl dine gæster med fire serveringer i gastronomisk top. Denne gourmet nytårsmenu er tilberedt med nogle af årstidens bedste og mest eksklusive råvarer.
APPETIZER
Saltvaffel med serranoskinke, sort pebermayonnise, syltet perleløg og revet havgus
FORRET
½ hummer med dildmayonnaise, citron og grillet landbrød
HOVEDRET
Oksemørbrad med bagte jordskokker, knuste kartofler, tranebær og trøffelsauce
DESSERT
Cheesecake med mandelcrumble og kompot
495 kr. pr. kuvert
Nytårsmenu - den traditionelle
Den traditionelle nytårsmenu tilbyder lækre velkendte retter, som alle kan lide, uden at gå på kompromis med høj kvalitet og årstidens bedste råvarer.
APPETIZER
Blinis med røget laks, rygeost creme, dild og citron
Blinis med löjrom, creme fraiche, rødløg, dild og citron
FORRET
Hummersuppe med kammusling og grøn olie samt kuvertbrød m. smør
HOVEDRET
Oksemørbrad med Pommes Anna, butternutsquashpuré, rodfrugter, ærteskud og trøffelsauce
DESSERT
Gateau Marcel med bærcoulis og tørret bær
360 kr. pr. kuvert
Nytårsmenu - den veganske
Oplev det veganske køkken, når det er bedst. Nytårsmenuen er som alt andet fra simpleRAW skabt udelukkende af naturens egne råvarer og uden konserveringsmidler, tilsætningsstoffer, farvestoffer, sukker, mælkeprodukter og gluten. Glæd dig til fire smagfulde og farvestrålende retter.
FØRSTE
Rå bladtaco med friske urter og spiselige blomster med citronmayonnaise og avocadomousse.
ANDEN
Røget tempeh- og tang-tempura med syltede radiser.
TREDJE
Babyaubergine med karameliserede skalotteløg, rucolapesto og peanuts.
FJERDE
Portvinspocheret pære - browniecrumble.
300 kr. pr. kuvert