OddVeggies pop-up på BaneGaarden

Præsenteres af BaneGaarden

OddVeggies inviterer til en spektakulær langbordsmiddag under åben himmel på BaneGaarden i København. 

Michael, Laura, Anne Katrine og Anna, som er kendte fra årets udgave af MasterChef og de kreative hoveder bag madbloggen og cateringfirmaet OddVeggies, har sammensat en aften, hvor de bedste elementer fra havet og haven forenes.

Inspireret af deres fælles passion for grøntsager, tilbyder de en menu med afsæt i deres mest succesfulde opskrifter fra MasterChef.

Kålen, som er det centrale tema for dette års Copenhagen Cooking Festival, vil vise sit mangfoldige potentiale i en række nyskabende og klassiske retter i 4 serveringer.

Arrangementet foregår udendørs, men hvis vejret viser sig fra sin lunefulde side, rykker vi arrangementet indendørs på BaneGaarden.

Din vært
Ni gamle trælader og mere end 1,5 hektar vild natur udgør dét, vi kalder BaneGaarden. En grøn oase, økologisk landsby, fredfyldt åndehul og gastronomisk samlingspunkt. Langt væk fra storbystøjen, men alligevel midt i byen, vokser ideerne vildt og projekterne spirer.

Facebook
Instagram

I tilfælde af regn...
Hvis vejret viser sig fra sin lunefulde side, rykker vi arrangementet indendørs på BaneGaarden. Du modtager information om eventuel flytning direkte fra arrangøren af eventet.

Kål i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2024 er kålen, og under overskriften Kålkærlighed får den en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre denne alsidige grøntsag endnu mere attraktiv.

Kålen er nemlig fuld af smag, økonomisk overkommelig, mættende, sprudlende af sundhed og både god for kroppen og klimaet – og så trives den i vores lokale klima. Se alle madevents med kålen i fokus her og køb årets kålplakat af Pine Cone Project her.

Læs mere om Årets hovednavn her.




Adresse: BaneGaarden, Otto Busses Vej 45, 2450 København

MENU

Hele artiskokker med smør
Salte madeleines med ost og urter
Krokketter med brændt kål mayo

Endive hapsere med bønnecreme
Kålrabi carpaccio

Hel grillet fisk
Miso-braiseret sommerkål
Aarstidernes sommersalater
Grape sauce

Dessert kan tilkøbes for 65 kr:
Mousse med stenfrugter og bær consommé

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 16. – 25. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her: 
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.