Kom til smagning af 6 danske økologiske specialoste med Rasmus Holmgård, Ost & ko/Mejeriforeningen
Komplekse og innovative oste pibler frem i den danske ostekultur. Aldrig har vi haft så mange lokale kvalitetsoste at være stolte af. Men hvordan smager de, og hvad kan vi bruge dem til? Kom med til 45 minutters kommenteret smagning af 6 kræsent udvalgte danske økologiske oste og smag dig klogere på ostenes kvalitet, udtryk og anvendelse i det danske sommerkøkken.
Dine værter
Ost & Ko er Mejeriforeningens populære ostekampagne. Kampagnen er sat i værk for at stimulere den gode danske ostekultur til endnu større osteinteresse og smagsmæssig eventyrlyst. Omdrejningspunktet er at tilbyde inspirerende og lærerige aktiviteter for mejeri- og madprofessionelle, gastronomiske formidlere og osteelskende forbrugere.
MENU
Serveringen indeholder 6 udvalgte danske økologiske oste fra 6 forskellige mejerier.
For at sikre dig en plads til arrangementet, kan du bestille en gratis billet. Der er dog også mulighed for at møde op på dagen, hvis der er pladser tilbage.
Billetholdere skal dukke op 10 minutter før eventets start. Ellers går pladsen til andre interesserede.
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 16. – 25. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev