Øl-byvandring

Præsenteres af Nørrebro Bryghus

Kan du godt lide urban kunst og gode øl?????

Så skal du tage med os på by-vandring på Nørrebro.
Her vil Rikke Severinsen guide dig gennem en rundtur på Nørrebro, hvor der er fokus på alt fra gavlmalerier til streetart.

Rikke står bag malebogen Nørrebros Gadekunst, som er en serie af ti bøger om Københavns gadekunst. Vi skal se på alt fra det helt urbane undergrund til anerkendte gavlværker.

Der vil blive serveret en øl under selve byvandringen, med start fra bryghuset og efterfølgende vil vi give en øl mere nede i vores BRAW bar, hvor Rikke vil være klar til at svare på eventuelle spørgsmål om Nørrebros gadekunst.

Pris 220 kr. inkl. gebyr.


Mød arrangøren

Siden vi åbnede vores døre for første gang i 2003 har vores mål været at brygge øl af højeste kvalitet. Vi mener at det er vores ansvar som bryggeri at have en ansvarlig og bæredygtig tilgang til ingredienserne såvel som produktionen selv. 

Vi tror at være organisk handler om diversitet, kvalitet og kærlighed til naturen. I 2008 lancerede vi vores første organiske øl, Stuykman Weissbier. Vi har lavet en masse øl siden den gang og vi kan nu stolt sige at alle vores øl er 100% organiske. 

Følg Nørrebro Bryghus på:

Facebook

InstagramAdresse: Nørrebro Bryghus , Ryesgade 3, 2200 København N

En del af Copenhagen Beer Week

Følg Copenhagen Beer Week her: 
Facebook 
Instagram 

 

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.


Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort til denne event »