Øl og Mad - Pairing og smagning

Præsenteres af Anarkist Bar - Tivoli

I forbindelse med Copenhagen Beer Week inviterer vi, på Anarkist Bar i Tivoli, til smagning og snak om den øl- og madpairing vi forbereder til dagen.
Her tilbringer vi en times tid, hvor vi snakker symbioserne mellem øl og mad. Vi smager på fire af køkkenets snacks og mindre retter, sammen med fire særligt udvalgte øl fra Anarkist. Vi skyder fra det lyseste lyse, til det mørkeste mørke. Sammen smager vi og taler om, hvordan øl og mad passer sammen, hvad der fungerer og hvad der ikke fungerer.

ANARKIST er allerede kendt blandt ølentusiaster og alle andre, der sætter pris på at de helt særlige øl, som bryggeriet kan byde på. Det er øl med nerve og kant, der tør udfordre smagsløgene. Baren byder blandt andet på 24 forskellige øl på hanen og et udvalg at snacks og pizza. 

Der er mange vidt forskellige smage og varianter af egen bryg at vælge mellem på ANARKIST BAR. Men der også et kæmpe udvalg af specialbryggede øl fra ind- og udland på fad og i flaske.

Pris 245 kr. Inkl. Gebyr


Menu

Vores menukort er fokuseret på lækre snacks og pizzaer, som passer til øllet. Til denne smagning vælger vi fire retter, som passer til de øl vi har på hanerne.

Vi vælger fire øl til smagningen, som først bliver afsløret på dagen, som vil rangere fra det lyse mod det mørke. Adresse: Anarkist Bar - Tivoli, Bernstoffgade 7, 1577 København V

En del af Copenhagen Beer Week

Følg Copenhagen Beer Week her: 
Facebook 
Instagram 

 

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.


Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort til denne event »