Klar til en spændende aften, der vil udfordre smagsløgene? Vi er meget glade for nu at kunne annoncere vores kommende event i et unikt samarbejde mellem Nørrebro Bryghus og Sigurd Vinbaren. Hvad er det første vi tænker på, når vi skal have noget at drikke til maden? De fleste svar ville nok lande enten øl eller vin. Nu vil vi én gang for alle fastslå, hvilken af disse to ædle drikke, der gør sig bedst til mad. Til stede vil være Nørrebros brygmester Michael Rahbek og Vin Manager hos Sigurd Noel Koch-Søfeldt, som vil gøre deres bedste for at overbevise jer om, hvorvidt i skal betro jer til vinen eller øllen.
Og ikke nok med det, vil vi også teste hvilken af de to, der kommer bedst til sin ret, når den inkorporeres i madlavningsprocessen. I de to hovedretter indgår henholdsvis vin og øl som bærende elementer. Menuen består af følgende:
FORRET - grillet kammuslinger i muslingesauce
HOVEDRETTER - Coq au vin blanc og svinekæber braiseret i mørk øl
DESSERT - Sigurd-is.
Dertil vil der blive serveret en række øl og vine, der går særligt godt til maden. Men det store spørgsmål er: hvad går bedst…?
Pris: 600
for 4 retters menu, 3x vin, 3 x øl
Starttidspunkt: 18:00