Ølgastronomisk Langbordsmiddag

Præsenteres af KU.BE

Smag dig gennem tre retter særligt udviklet til lejligheden parret med håndbrygget øl fra HOPPE.BEER.

Sæt dig til bords ved de hyggelige langborde til en skøn middag med ølmenu og lad dine sanser blive pirret af mødet mellem øl og råvarer. Glad Mad har leget med øllens mange aromaer, som rummer uendelige muligheder for at frembringe råvarernes smagsnuancer.

Der er øl i retterne såvel som i dit glas, og øl- og madmenuen er skabt i et samarbejde mellem Hoppe.beer og Glad Mads køkkenchef. Alle øl er baseret på den belgiske øltradition.

Målsætningen er klar: at skabe den ultimative oplevelse for øl- og madelskere. Frederik Hoppes mikrobryggeri Hoppe.beer laver øl inspireret af belgisk bryggetradition. Café Glad drives af køkkenchef Nick Vienberg, som har en stor passion for at inkorporere øl i mad. Frederik og Nick er begge drevet af kreativitet og en evig søgen efter de mest interessant smagsoplevelser. Oplev en helt igennem ølgastronomisk langbordsmiddag i selskab med de to.

Da der serveres alkohol til arrangementet skal du være min. 18 år for at deltage.Adresse: KU.BE, Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg

Læs mere på: https://www.copenhagencooking.dk/program/
fredag 23. aug. 2019 kl. 18:30 - 21:15
3-retters middag med ølmenu! Smag dig gennem 3 retter særligt udviklet til lejligheden.
Baseret på håndbrygget øl fra Hoppe.beer.
á 349,00 kr.
+ 21,00 kr.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223