Saunagus & Kolde Jacobsen øl

Præsenteres af Hotel Kong Arthur

Nimat Spa på Hotel Kong Arthur afholder igen i år saunagus ritualer bygget op omkring øl. Vores dygtige gusmestre har sammensat tre seancer bygget op omkring tre forskellige øl fra Jacobsens. Efter hver af de tre seancer køles man ned med den dertilhørende øl.

En ølgus foregår i flere mindre sessioner, og hver session er sammensat af både ølsmagning og gus med dampe, der svarer til øltypen. Og så vil der selvfølgelig også være gus af øldampe. Ind imellem køles man ned med en hurtig tur i en kold bruser, der udløser adrenalin og øger dit velbefindende. Gusmesteren sammensætter gusen, så duftene og olierne er tilpasset smagsstofferne i øllen. Det bliver en unik aften, hvor øl går op i en højere enhed med velvære.

Omklædning: 17.00
Gus ritual: 17.15 - 18.00

Pris: 495 kr. + gebyrAdresse: Vendersgade 27, 1363, København K

En del af Copenhagen Beer Week

Arrangementet er en del af Copenhagen Beer Week, en årlig tilbagevendende øl-festival i København og omegn. I 9 dage fra den 3. – 11. september samler vi de absolut bedste danske bryggerier, barer, restauranter, øl-nørder og kulturinstitutioner for at hylde de danske øl-traditioner.

Følg Copenhagen Beer Week her: 
Facebook 
Instagram 

 

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.