Ølmiddag & Ølquiz

Præsenteres af Folkehuset Absalon

I anledningen af Copenhagen Cooking inviterer vi til en aften, hvor vi skal smage på øl, spise øl, quizze om øl og meget mere.

Sæt dig godt til rette ved langbordene og væk dine smagsløg, for sammen med Nørrebro Bryghus inviterer vi til fællesspisning, hvor du vil blive introduceret til ølproduktionen, skal smage mad, drikke øl og selvfølgelig quizze.

Nørrebro Bryghus står for økologisk øl til maden, både den vi putter i maden og den vi drikker ved siden af. Derudover kommer brygmester Michael Rahbek, der vil fortælle meget mere om de øl vi skal smage undervejs.

Program:

17-17.45 – Dørene åbner, kom og få din plads.

18.00 – Middagen starter, brygmester Michael Rahbek fra Nørrebro Bryghus vil tage jer igennem de øl I skal smage på til maden.

19.00 – Vi spiser dessert

20.00 – Ølquiz

22.00 – Programmet er slut, men Absalon har åbent til kl. 00.00, så bliv hængende og drik en øl mere

Det praktiske
Du er på quizhold med dem, du køber billetter sammen med. (Man kan højst være 6 på et hold, så I må dele jer op, hvis I er flere).

Kom gerne i god tid. Jeres bord er klar fra kl. 17, og er I ikke ankommet kl. 17:45, forbeholder vi os retten til at sælge jeres pladser videre.

Køb jeres billetter samlet eller i samme navn, hvis I vil sidde sammen. Vi laver ikke bordplan på forhånd, men placerer ved bordene fra kl. 17:00. Er I et stort selskab, kan vi ikke garantere, at I kommer til at sidde samlet.

Det er muligt at få en vegetarisk version af fællesspisningen denne dag også. Send os en mail på info@absaloncph.dk i god tid, hvis du har spørgsmål til allergener.

Aldersgrænse for at deltage i arrangementet er 18 år.

Din vært
Folkehuset Absalon ligger på Vesterbro. Vi holder fællesspisning hver dag året rundt.

Instagram
Facebook



Adresse: Folkehuset Absalon, Sønder Boulevard 73, 1720 København V

Læs mere på: https://absaloncph.dk/event/oelmiddag-quiz-2/

MENU

Hovedret og dessert

Se mere på Absalons hjemmeside, når vi kommer tættere på eventet

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 16. – 25. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her: 
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

Hent din billet til 150 kr. via Folkehuset Absalons egen hjemmeside.