Ølsmagning

Præsenteres af Timm Vladimirs Bryghus

Gir du en bajer? Stik mig en bajer. Øl er gud. Øl har altid været en del af den danske historie og tradition. Men der er sket meget siden Valby Bakke blev invaderet af I.C Jacobsen. I marts 2017 etablerede vi vores eget bryghus, og på vores ølsmagning kan du glæde dig til at smage seks fantastiske øl, som både rummer tradition, fornyelse og velsmag.

Vi elsker øl – derfor laver vi det selv!

I Timm Vladimirs Køkken er øl ikke bare øl. Hos os spiller øllet en større og mere central rolle, idet vi selv laver det øl, som vi serverer for vores gæster. Da vi startede vores eget bryghus op for snart to år siden, havde vi to 200 liters gryder og tre fermenteringstanke. Det har fungeret fint, og vi har håndbrygget omkring 10.000 liter virkelig godt øl hvert år. Men med stigende efterspørgsel på vores madkurser og i vores “nye” afdeling i Aarhus samt en generel interesse for mikrobryg, har vi været nødt til at opgradere vores anlæg.

Nu har vi fået en 600 liters brygtank, tre 600 liters fermenteringstanke og en 1200 liters. Så nu kan vi brygge ca. 50.000 liter om året og stadigvæk sikre den gode håndbryggede kvalitet og samtidig levere lidt ud af huset til restauranter og barer rundt omkring i landet.

Så glæd jer til en unik ølsmagning, hvor vi skal have næsen i skummet, og øllet i ganen og ikke mindst smage på de magiske boblende dråber. Vi kommer også igennem, hvordan øl brygges, gæres, maltes, fermenteres og ikke mindst, hvordan øl kan smage så forskelligt, og hvad der kendetegner de forskellige typer.

Pris 250 kr. + gebyr. 

Vi skal smage seks forskellige øl, og vi serverer lette snacks undervejs. Drikkevarer og lette snacks (ikke et måltid) er inkluderet i prisen. Ud over øl vil der bliver serveret vand samt hjemmelavede limonader.

Bemærk at der skal være 12 tilmeldte, før smagningen gennemføres.Adresse: Timm Vladimirs Køkken i Kløverbyen, Raffinaderivej 10, Bygning F, 2300 København S

torsdag 8. okt. 2020 kl. 20:00 - 22:00
Vær opmærksom på, at kurset først gennemføres ved min. 12 tilmeldte.
á 270,00 kr.


MADBILLETTER ApS
Trelleborggade 15
2150 Nordhavn
CVR: 33759223