Ølsmagning med Too Old To Die Young

Præsenteres af Too Old To Die Young

Bliv guidet igennem Too Old To Die Youngs ølunivers, når hele holdet bag bryggeriet inviterer til ølsmagning.

Hør de sjove historier fra deres hverdag og få et indblik i tankerne bag alt fra etiketdesign til udviklingen af de enkelte øl.

Der skal smages på seks forskellige øl, hvor Too Old To Die Youn vil gennemgå forskellige genre og smagsindtryk.

For Too Old To Die Young handler det ikke kun om at brygge gode øl. Det er også deres mantra. Et løfte om at få det meste ud af den tid de har sammen. Om at gå på konstant opdagelse og sætte et meningsfuldt aftryk mens de kan. De har en fælles kærlighed for både rejsen og målet - at dø ung så sent som muligt.

Denne ølsmagning er en unik mulighed for dig, som gerne vil høre mere om selve ølproduktionen, lige fra humletyper, gærtyper, smagsnuancer, design, udtryk, med mere.

Pris 159 kr. inkl. gebyr.


Mød arrangøren

Too Old To Die Young er et craft beer bryggeri beliggende i Sønderborg og er stiftet af et erfarent hold med hver deres baggrund inden for ølverdenen. Vi brygger friske humlede IPA'er, tunge, mørke stouts, og øl der fortolker lokale og aktuelle brygtraditioner.
Alle led I vores process er gennemtænkt med respekt for håndværket. Vi udfordrer formatet, både i vores øl, artwork og illustrationer for at kunne fortælle gode historier via vores bryg. Vi er nysgerrige, legesyge og samtidig fokuseret på kvalitet og smag - hver af vores øl er en oplevelse for gæsten.

Følg Too Old To Die Young på:

Facebook

InstagramAdresse: Too Old To Die Young, Ølbar, Ravnsborggade 14C, 2200 KBH N

En del af Copenhagen Beer Week

Følg Copenhagen Beer Week her: 
Facebook 
Instagram 

 

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.


Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort til denne event »