Østers, caviar & champagne!

Præsenteres af Den Grønne Kutter

Kom med til en smagning extraordinarie, når Paris 90, Gastro Unika og Den Grønne Kutter slår pjalterne sammen i en skøn forening, med østers, caviar og champagne på menukortet.

Victor Monchamp fra Paris 90 tager champagnen under armen, Gastro Unika byder på deres bedste caviar, og Den Grønne Kutter åbner østers fra både indland og udland.

Læs mere om Den Grønne Kutter og Paris 90

Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv billetgebyrer


Menu

Seks østers: Gillardeau, Roumégous Spéciales, Papillon, Le Gall, Josephine, Venø Gigas

Tre caviar-serveringer: Gold, Oscietra, Beluga

Det hele suppleres af tre forskellige glas champagne



Adresse: TorvehallerneKBH, Frederiksborggade 21 1360

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 18. – 27. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.