Østers og naturvin for begyndere – det er ok at spytte ud!

Præsenteres af Rouge Oysters og Fiskerikajen

OYSTER WEEK på Rouge Oysters - en uges fejring af den herlige spise!

Pop-up #2 - HJALTE POHLENTZ OG BIRK VOSS - 24/10, fra kl 18:00

Tirsdag den 24.oktober holder vi ”Intro-dag” for alle dem der gerne vil lære at spise østers og drikke lækker naturvin til, eller dem der bare gerne vil vide lidt mere om de to herlige ting.

Hjalte Pohlentz fra Fiskerikajen tager 4 slags østers med, så du får oplevelsen af hvor stor forskel der kan være på østers, i smag og konsistens. Vi starter med en lille let en, for lige at lære det og smager os derefter gennem noget af det lækreste fra havet. Og det er ok at spytte ud….så får du bare en ny!

Imens fortæller Hjalte om selve dyret, opdræt, havbrug, åbning, tilberedningsmuligheder og hvad der nu ellers måtte komme op.

Birk Voss fra Rouge Oysters / Esbenhus Kro finder tilsvarende 4 flasker lækker naturvin frem der passer til de østers vi smager. Også her kommer vi igennem den meget ”nemme” vin og over til den lidt mere komplicerede vin. Også her er ok at spytte ud….

Birk vil fortælle om forskellen på konventionel vin og naturvin og hvilke vine der passer godt til østers.
 
Smagningen (minimum 8 østers og 4 glas vin) varer ca. 1,5 time og vi starter henholdsvis kl 18 og kl 20. Der er 15 pladser på hvert hold.

Kl 20 holdet har mulighed for at blive hængende lidt købe ekstra vin og østers, hvis man har fået smag for det.



Adresse: Rouge Oysters - Gammelkongevej 43, 1610 København V

Læs mere på: https://fb.me/e/4HLy1H6M3
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.