Hvad sker der hvis man mikser Mads Dalborg og hans team fra Bjørnekælderen med Anarkists udfordrende ølunivers, og sætter det i Haven på Frederiksbergs rammer? Når man så samtidig drysser et skvæt Tyroler stemning ud over mad og øl, drikker øl af store glas og får serveret masser af seriøs men alligevel raffineret mad? vi garanterer en aften som du nok aldrig har prøvet før.
Menuen til aftenen er følgende (Serveres fra kl 18):
Gravad torsk i Kölsch - hvid soya - yuzu - agurk - maltkrumme
( Hertil serverer vi Anarkist Kölsch)
Hel braiseret svineskank i Anarkist Hazy Juicy DIPA og solbærbbq - pølser med Karl Johan - surkål - kartoffelmash - thai basilikum
(Hertil serverer vi Anarkist Hazy Juicy Dobbelt IPA)
Appfelstrudel med Anarkist Bloodyweizen - ingefær - syltede hasselnødder/sultaner - vanilie cremefraiche
(Anarkist Bloody Weizen/Anarkist Stauning Whiskey barrelaged Stout)
Prisen på 300 kr. (ekskl gebyr) inkluderer:
Velkomstøl
Menu med ølpairing (inkl top op af øl)
Der vil derudover være skarpe priser på Anarkist øl resten af aftenen og høj Oktoberfest stemning