Olivenoliesmagning med tapas

Præsenteres af Olivoteque & Gastronomi

Der findes 400-500 sorter oliven. Vi smager 4-5 forskellige olier med forskellige styrker og derefter serveres små tapas med de samme olier for at bevidstgøre hvordan smagen ændres i forhold til forskellige ingredienser.

Din vært
Olivoteque & Gastronomi blev stiftet i 2018 for at give forbrugerne en nemmere adgang til rigtig gode olivenolier. Ejeren, Catherine Fogel har læst i Italien i mere end 22 år omkring olivenolie og er både professionel smager, panelleder og "master blender". Hun deltager i flere internationale konkurrencer som dommer og klassificerer olivenolie.



Adresse: Flæsketorvet, 1711 København V

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 16. – 25. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her: 
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

søndag 25. aug. 2024 kl. 12:00 - 13:00
Smagning, brød og små tapas
á 250,00 kr.
+ 23,00 kr.




Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort »