Hos Omegn & Venner banker hjerterne for det lokale, den høje kvalitet og madhåndværk. Det samme gør det hos deres nøje udvalgte producenter, hvis produkter vil blive præsenteret i retterne til en dejlig frokost under Copenhagen Cooking.
Dagens fem-retters menu laves af en håndfuld af Denny & Sarahs venner fra branchen – og igen i år er der sat et stærkt hold.
Læs mere og følg Omegn & Venner på deres instagram.
Eventen præsenteres i samarbejde med TorvehallerneKBH
Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv billetgebyr.
Glæd dig til en frokost af sæsonens råvarer, med Omegns venner:
Annika Madsen, Fasangården
Agnese Negrini, Albatross & Venner
Claus Skjærbæk, St. Jacques
Theis Brydegaard, Alchemist
Bjørn Rosendahl, Brugbar
Simon Olesen & Jacob Hundsdal, Møntergade
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 19. – 28. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev