Omegn & Venner med venner

Præsenteres af Omegn & Venner & TorvehallerneKBH

Hos Omegn & Venner banker hjerterne for det lokale, den høje kvalitet og madhåndværk. Det samme gør det hos deres nøje udvalgte producenter, hvis produkter vil blive præsenteret i retterne til en dejlig frokost under Copenhagen Cooking.

Dagens fem-retters menu laves af en håndfuld af Denny & Sarahs venner fra branchen – og igen i år er der sat et stærkt hold.

Læs mere og følg Omegn & Venner på deres instagram.

Eventen præsenteres i samarbejde med TorvehallerneKBH

Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv billetgebyr.


Menu

Glæd dig til en frokost af sæsonens råvarer, med Omegns venner:

Annika Madsen, Fasangården

Agnese Negrini, Albatross & Venner

Claus Skjærbæk, St. Jacques

Theis Brydegaard, Alchemist

Bjørn Rosendahl, Brugbar

Simon Olesen & Jacob Hundsdal, Møntergade



Adresse: TorvehallerneKBH, Frederiksborggade 21, 1362 København K

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 19. – 28. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

søndag 21. aug. 2022 kl. 13:00 - 16:00
á 425,00 kr.
+ 20,00 kr.



Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort til denne event »