Oplev håndværket: ølsmagning

Præsenteres af Brewery De Koninck x Visit Flanders

I løbet af disse sessioner dykker vi dybere ned i øllets rige, mangfoldige verden. Vi vil fortælle dig om vores bryggeris historie, forskellige øltyper, bryggeprocesser og meget mere. Og alt dette mens du nyder nogle fantastiske øl sammen med ost, kød eller praliner-chokolade.

Brygmester Sven Dekleermaeker vil forklare mere om de forskellige ølstile, bryggeprocesser og de håndværksmæssige appetitvækkere, du vil komme til at smage. Du kan selvfølgelig også stille spørgsmål undervejs.

Dine værter:
Sven studerede oprindeligt biologisk ingeniørvidenskab og blev trukket ind i bryggeriverdenen gennem sit speciale. Han havde valgt at arbejde på et forskningsprojekt på KU Leuvens laboratorium for malt- og bryggeriteknologi. Projektet handlede om sammenhængen mellem modning af belgiske specialøl og drikkevarer som portvin, madeira og sherry.

Efter en tid hos AB InBev og Alken Maes landede Sven på det berømte Duvel-Moortgat-bryggeri. "Her lærte jeg meget. Duvel er en særlig øl med en karakteristisk smag og farve takket være den unikke gær. Gæren er en helt særligt skabning, som man er nødt til at lære at kende."

Efter Sven havde stået for Duvels brygning i nogle år, købte Duvel-Moortgat De Koninck, Antwerpens bybryggeri. "Jeg skulle håndtere produktionen af den berømte Bolleke. Denne øl har fået sit kælenavn på grund af de afrundede glas, som den serveres i." Udover ølproduktionen gav det nye sted også Sven plads til at eksperimentere.

Instagram Goesting
Instagram De Koninck
Hjemmeside Visit Flandern
Hjemmeside De Koninck




Adresse: Anarkist Bar, Bernstorffsgade 7, 1577 København.

Der serveres i alt fem kombinationer af mad og øl

To med ost, to med kød og en med chokolade.

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 16. – 25. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her: 
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

fredag 23. aug. 2024 kl. 16:00 - 17:30
á 195,00 kr.
+ 23,00 kr.
fredag 23. aug. 2024 kl. 20:00 - 21:30
á 195,00 kr.
+ 23,00 kr.




Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort »