Spis med hos Ørestad Plejecenter - et profilplejehjem for kunst og kultur

Præsenteres af Københavns Kommune

Beboerne har været med til at vælge menuen, når Ørestad Plejecenter åbner dørene og inviterer dig til middag i caféen i anledning af Spis med i vores køkkener.

Beboerne er meget nysgerrige på at smage klassiske retter med et klima-twist, og derfor kommer der ofte fx bælgfrugter i franskbrødet og linser i suppen til at jævne. Denne aften er der blandt andet sprøde quinoadeller med flødekartofler og sød rabarertrifli med klimaknas på menuen. 

Forstander Mie Nicolaisen og køkkenleder Irene Kosiara Herbo byder velkommen sammen med stedets beboere og personale. Aftenen byder på dejlig mad, samvær og et indblik i dagligdagen på et af Københavns Kommunes plejehjem.

Ørestad Plejecenter ligger i en af Københavns nyeste bydele Ørestad Syd tæt på det naturskønne Kalvebod Fælled og med udsigt til en bydel, som konstant udvikler sig. Selve bygningen er i form og farve inspireret af de kunstnere, der lægger navn til gaderne i nærområdet; Richard Mortensen, Else Alfelt, Asger Jorn og Robert Jakobsen. 

Velkommen inden for hos Ørestad Plejecenter! 

Menu 
Køkkenet serverer nogle af beboernes favoritter. 

Til hovedret sprøde quinoadeller med flødekartofler, rodfrugter med feta og kerner samt hjemmebagt klimabrød.
Til den søde tand en skøn rabarertrifli med klimaknas og fløde.  

Aftenens program 
Arrangementet starter 17.30 og varer to timer med middag og indslag undervejs. 

Kl. 17. 30 - Ankomst og velkomst 
Kl. 18.00 - Middag i caféen
Kl. 19.30 - Tak for i aften 

Om Ørestad Plejecenter 
Ørestad Plejecenter er et kommunalt plejehjem med 114 beboere. Plejecentret er tegnet af Arkitektgruppen JJW og blev indviet i 2012. Plejehjemmet er profilplejehjem for kunst og kultur.

 Adresse: Asger Jorns Allé 5, 2770 Kastrup

Læs mere på: https://boligertilaeldre.kk.dk/oerestad-plejecenter

 Spis med i vores køkkener


Arrangementet er en del af Spis med i vores køkkener, en madfestival for de offentlige køkkener i Københavns Kommune.  Se hele festivalprogrammet her.

Fra 8. – 26. april 2024 og under Copenhagen Cooking åbner otte institutioner eksklusivt dørene og inviterer til middag, så københavnerne kan smage den mad, der hver dag serveres i skoler, daginstitutioner, plejehjem, midlertidige døgnophold, sociale tilbud og fritidscentre Københavns Kommune. 

Måltiderne i kommunens institutioner er nemlig grønne og klimavenlige takket være dygtige og dedikerede medarbejdere. Ambitionen er, at København skal være en grøn, sund og vital madby, hvor vi alle spiser for fremtiden. 

Læs mere om Mad- og Måltidsstrategien her.

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.