Få ting er så tyske, som dansk mad- og ølkultur. Således kan man spise og drikke sig gennem møder, konflikter og udviklinger mellem de tysk-danske søsterfolk.
I Middelaldercentrets historiske smagsoplevelse På Druk i Danmarkshistorien plejer vi at smage på Danmarks- og Verdenshistorien gennem øl. Fra bondestenalderen til industrialiseringen - og selvfølgelig med ekstra kærlighed til middelalderen.
I denne eksklusive særudgave har vi fokus på tysk-danske øl- og madforbindelser. Til at hjælpe os med dette, har vi den store ære, at få kyndig ekspertkommentering af forfatter og skribent om tysk øl og mad m.m. Christian Andersen. Sammen med Middelaldercentrets øl-entusiastiske chef Andreas Bonde Hansen bliver I taget med på en Odyssé i selv de mest ukendte afkroge af tysk-dansk mad- og ølkultur.
Sammen med den treretters nordtyske menu, skal vi smage på ni forskellige øl, der alle fortæller en historie om øllets og de tyske og danske samfunds udvikling.
Den historiske ølsmagning med tre-retters nordtysk menu byder på:
Det hele sker i Middelaldercentrets smukke gæstgiveri - skål!