På madoverfart med Madame Nielsen & Oliver Stilling

Præsenteres af Foreningen Madens Folkemøde

Redaktør Oliver Stilling har overtalt Madame Nielsen, en af landets fremmeste og mindst forspiste skønlitterære forfattere, til at deltage ved Madens Folkemøde. Sammen inviterer duoen et halvt hundrede gæster (ad gangen) på afsejling med turbåden Anemonen til Det Hinsides – langt væk fra folkemødets rabalder og odeur. 

Under overfarten på Maribosøernes smulte vande vil Madame Nielsen og Oliver Stilling causere over madens og måltidets betydning, både for os i den vestlige Claus Meyer-verden og for folkeslag i andre ufattelige kulturer og verdensdele. Melder sulten sig, er der mulighed for at indtage et ‘naturens festmåltid’ Madame Nielsen-style. Måltidet er inkluderet i prisen.

Efter landgangen i Landet På Den Anden side vil Madame Nielsen læse op af udvalgte passager fra sine romaner, passager der berører fødeindtagelsen og menneske(dyre)ts besættelse af mad. Der er rig lejlighed til at stille spørgsmål undervejs og blive dus med Madame Nielsen.En del af Madens Folkemøde

Aktiviteten er en del af Madens Folkemøde – et fagligt, folkeligt og politisk arrangement, der foregår på Engestofte Gods på Lolland.

Over 2 dage mødes vi og udveksler holdninger, viden og madglæde. Målet er blive klogere både på maden, os selv og hinanden.

Madens Folkemøde foregår den 24. og 25. september 2021.

Følg Madens Folkemøde her:

Facebook 
Nyhedsbrev
Hjemmeside

fredag 24. sep. 2021 kl. 16:00 - 17:30
á 75,00 kr.
lørdag 25. sep. 2021 kl. 11:00 - 12:30
á 75,00 kr.
lørdag 25. sep. 2021 kl. 14:00 - 15:30
á 75,00 kr.