Vi gentager påskefrokosten fra sidste år og hilser foråret velkommen på Lerbjerggård med en vegetarisk og økologisk påskefrokost i Andelsgaardes smukke fælleshus. Rødder serverer en grøn fortolkning af den klassiske påskefrokost (suppleret med hvad der titter frem på marken). Der vil være åben bar med naturvin, økoøl, vores egen snaps, saft og andre ikke-alkoholiske alternativer.
Det sker den 31. marts. Baren åbner kl. 13 og påskemenuen serveres 13.30.
Pris 325 kr. (eks. billetgebyr)
Deviled æg med sennep, hjemmefermenteret tabasco og vilde urter
Boghvedemed små syltede kartofler og ramsløgsmayo
Gule beder med bergamotteolie, estragon, hassel og maltknas
Saltbagt selleri marineret i dild, enebær, koriander og rødbedeferment serveret med rævesovs
Linser vendt med ristet chimichurri toppet med ristede, syltede svampe og urter
Syrnet kål, med surkål, surkålsstøv og fed creme fraiche
Rugbrød og pisket smør med palmekålspulver
Hjemmebagt surdejsbrød
Påsketærte gulerodslegering, gulerodssukker/marengs, bastognebund og kandiserede violer