Påskefrokost på Lerbjerggård

Præsenteres af Rødder x Andelsgaarde

Vi gentager påskefrokosten fra sidste år og hilser foråret velkommen på Lerbjerggård med en vegetarisk og økologisk påskefrokost i Andelsgaardes smukke fælleshus. Rødder serverer en grøn fortolkning af den klassiske påskefrokost (suppleret med hvad der titter frem på marken). Der vil være åben bar med naturvin, økoøl, vores egen snaps, saft og andre ikke-alkoholiske alternativer.

Det sker den 31. marts. Baren åbner kl. 13 og påskemenuen serveres 13.30.

Pris 325 kr. (eks. billetgebyr)

 

 

Menuen 

Deviled æg med sennep, hjemmefermenteret tabasco og vilde urter

Boghvedemed små syltede kartofler og ramsløgsmayo

Gule beder med bergamotteolie, estragon, hassel og maltknas

Saltbagt selleri marineret i dild, enebær, koriander og rødbedeferment serveret med rævesovs

Linser vendt med ristet chimichurri toppet med ristede, syltede svampe og urter

Syrnet kål, med surkål, surkålsstøv og fed creme fraiche

Rugbrød og pisket smør med palmekålspulver

Hjemmebagt surdejsbrød

Påsketærte gulerodslegering, gulerodssukker/marengs, bastognebund og kandiserede violer



Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.