Piemonte Wine School i Aarhus

Præsenteres af I Vini del Piemonte

I løbet 2021 af høsten vil Aarhus igen huse seminarer ledet af Thomas Ilkjær og Christian Thorsholt Jacobsen om den piemontesiske vinkultur.

Programmet for 2021 indeholder to seminarer med smagninger af piemontesiske vine. Seminarerne holdes af Thomas Ilkjær, ansvarlig for Piemonte Wine School i Danmark, leder af Vinakademiet og dets sommelieruddannelse, og redaktør af den mest omfattende bog om italiensk vin i Norden, og af sommelier, restaurantchef og underviser på Vinakademiet Christian Thorsholt Jacobsen.

PROGRAM:

18. november 2021 - 17.30/19.00
Barolo og Barbaresco – forskelle og ligheder
De bliver kaldt kongen og dronningen, storebror og lille bror, den maskuline og den feminine. Men måske er virkeligheden ikke helt så enkelt? I denne lektion smager vi Barolo og Barbaresco op mod hinanden og sammenligner de to store nebbiolovine ansigt mod ansigt.
PRIS: 450 DKK
Vinproducenter: Marchesi di Barolo, Scarpa, Figli Luigi Oddero, Giovanni Manzone, Franco Conterno, Aurelio Settimo, Giovanni Sordo, Sara Vezza. 

2. december 2021 - 17.30/19.00
Nebbiolo fra Langhe møder Alto Piemonte
I dag er nebbiolovinene fra Langhe med Barolo og Barbaresco i spidsen verdensberømte, men historisk var nebbiolovinene fra Alto Piemonte mindst ligeså værdsatte. Nu er de for alvor på vej tilbage og i denne lektion skal vi smage de to områder op mod hinanden og sammenligne stil og kvalitet.
PRIS: 350 DKK
Vinproducenter: Malvirà, Sara Vezza, Mauro Molino, Bava Winery, Massimo Clerico, Produttori di Carema, Giancarlo Travaglini

NB: For at få adgang til det grønne pas kræveAdresse: Hotel Oasia, Kriegersvej 27, 8000 Aarhus C

Læs mere på: barolofriends.dk/da/events/piemonte-wine-school-2021/
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.