Pink Oyster på Nikolaj Plads

Præsenteres af Nikolaj Kunsthal

I forbindelse med Copenhagen Cooking 2024 inviterer Nikolaj Kunsthal til torsdagsbar d. 22. august. Kokken Jonas Harboe Frederiksen etablerer i den forbindelse en interimistisk østersbar udenfor på Nikolaj Plads og medbringer desuden det perfekte boblende match; en petnat skabt i samarbejde med Æblerov. Arrangementet afvikles i samarbejde med Teatermuseet i Hofteatret samt Københavns Kulturkvarter.

Dine værter:

Nikolaj Kunsthal
Nikolaj Kunsthal præsenterer især dansk samtidskunst i unikke historiske omgivelser midt i København. Kunsthallen er beliggende i den gamle Sankt Nikolaj Kirke, der kan dateres tilbage til 1200-tallet. Den smukke arkitektur indgår i samspil med skiftende udstillinger, senest af bl.a. Shane Brox, Mikkel Carl, Radar Contemporary, Ditte Ejlerskov og Nikoline Liv Andersen. Nikolaj Kunsthal har sit fokus på Københavns samtidskunstscene og er optaget af kunstmøder på tværs af genrer, medier og formater. Kunsthallen præsenterer også løbende koncerter, performances, omvisninger, middage, talks og ikke mindst det nye udstillingsrum Platform, der er dedikeret til unge kunstnere og kuratorer.

Instagram

Kokken Jonas Harboe Frederiksen
“Min største inspiration er naturen. Jeg arbejder efter filosofien om, at vi skal holde jorden grøn og bæredygtig. Østers er smukke, men den invasive art gigas truer biodiversiteten. Blot ved at spise østers kan vi gøre naturen en tjeneste. Efter mine østers er serveret, bruges skallerne til at skabe unikke tallerkner og fade, hvor jeg serverer nye østers på.”
- Jonas Harboe Frederiksen, Pink Oyster

Instagram

I tilfælde af regn...
I tilfælde af dårligt vejr rykker vi indendørs. Du modtager information om eventuel flytning direkte fra arrangøren af eventet.Adresse: Nikolaj Plads 10, 1067 København

MENU

3 østers

3 østers og 1 glas Pink Oyster Petnat

Smag østers naturel, pink oysters med hybenrose og rabarber og en grøn sommer østers.

Du kan pre-booke dine østers. Det er også muligt at købe østers på dagen, så længe lager haves. Det er muligt at tilkøbe drikkevarer.

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 16. – 25. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her: 
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

torsdag 22. aug. 2024 kl. 16:00 - 19:00
3 østers og 1 glas Pink Oyster Petnat
á 195,00 kr.
+ 23,00 kr.
torsdag 22. aug. 2024 kl. 16:00 - 19:00
3 østers
á 135,00 kr.
+ 12,00 kr.
Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort »