Pizzaskole med Gorm's

Præsenteres af Gorm's & Torvehallerne

Hos Gorm’s får du lov til at yde, før du kan nyde. Den første fredag under Copenhagen Cooking forvandler pizzamestrene pladsen til et pizzeria og inviterer dig med i køkkenet. Lær om Italiens fladeste og mest populære spise, mens du sætter tænderne i en let omgang antipasti, inden du selv trækker i arbejdstøjet. Lav din egen tomatsovs, og top Gorm’s berømte pizzabunde med dit favoritfyld, og sæt tænderne i dem bagefter.

Udover at lære om de italienske pizzatraditioner, vil der være fokus på at lave "Tøm Køleskabet"-pizza. Pizza kan nemlig laves i alle mulige varianter, og muligheden for at lave en lækker pizza er nærmest uendelig, når man lærer at balancere de forskellige smage.

Du behøver ikke at være bekymret for, at du går sulten herfra, da Gorm’s holder ild i pizzaovnene, indtil du ikke kan spise mere. Der serveres italiensk vin til maden.

Eventen præsenteres i samarbejde med TorvehallerneKBH


Menu

En let antipasti til at starte på - efterfulgt af din egen pizza. Er du ikke mæt? Frygt ej, vi holder ild i pizzaovnene, indtil du ikke kan spise mere.

Der serveres italiensk vin til maden.Adresse: Gorm's, Frederiksborggade 21, 1360 København K

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 20. – 29. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

fredag 20. aug. 2021 kl. 18:00 - 21:30
á 425,00 kr.
+ 21,00 kr.