Pop-up middag Gemyse x Costes

Præsenteres af Gemyse

Denne ene aften kan du opleve en ganske unik og enestående middag, når Mette Dahlgaard (Gemyse, DK) og Eszter Palagyi (Costes, HUN) går sammen og kreerer en eksklusiv fem-retters menu. Middagen vil være en sammensmeltning af Gemyses grønne ånd, hvor identitet, bæredygtighed og skønne råvarer er i højsæde og Costes fokus på ungarsk kvalitet uden kompromis.


Når du ankommer vil du blive ført ind i Gemyses vidunderlige drivhus, hvor du i grønne omgivelser skal sidde ved langbord og nyde aftenens selskab. Aftenen starter med snacks, hvorefter der vil blive serveret en formidable fem-retters menu med en tilhørende vinmenu. Sluttelig vil din søde tand blive tilfredsstillet med sødt og kaffe.


Mette Dahlgaard er tidligere køkkenchef på Geist og overtog rollen som Gemyses gastronomiske chef i oktober 2017. Fokusset ligger på grønne retter, høj kvalitet og mangfoldighed, en kombination, der har fået restauranten i Michelin guiden 2018.


Eszter Palagyi er køkkenchef på Costes, der har en Michelin stjerne og er fire gange vinder af Ungarns bedste restaurant. Costes er kendt for deres innovative retter af høj kvalitet, der tager udgangspunkt i ungarske produkter og traditionelle ungarske retter.Adresse: Gemyse, Tivoli, Vesterbrogade 3, 1620 København

torsdag 30. aug. 2018 kl. 18:00 - 22:00
á 1.175,00 kr.
+ 21,00 kr.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223