Pop-up middag Gemyse x Vrå

Præsenteres af Gemyse

Denne ene aften kan du opleve en ganske unik og enestående middag, når Mette Dahlgaard (Gemyse, DK) og Sofia B Olsson (Vrå, SE) går sammen og kreerer en eksklusiv fem-retters menu. Middagen vil være en sammensmeltning af Gemyses grønne ånd, hvor bæredygtighed og sæsonråvarer er i højsæde, og Vrås kombination af japansk tradition og lokale, bæredygtige råvarer fra hav og land.


Når du ankommer vil du blive ført ind i Gemyses vidunderlige drivhus, hvor du i grønne omgivelser skal sidde ved langbord og nyde aftenens selskab. Aftenen starter med snacks, hvorefter der vil blive serveret en formidable fem-retters menu med en tilhørende vinmenu. Sluttelig vil din søde tand blive tilfredsstillet med sødt og kaffe.


Mette Dahlgaard er tidligere køkkenchef på Geist og overtog rollen som Gemyses gastronomiske chef i oktober 2017. Fokusset ligger på grønne retter, høj kvalitet og mangfoldighed, en kombination, der har fået restauranten i Michelin guiden 2018.


Sofia B Olsson har arbejdet som kok på forskellige michelin-restauranter, indtil hun i 2012 var med til at starte restauranten Vrå, i Sverige. Den prisvindende restaurant VRÅ møder japansk tradition med moderne nordisk gastronomi baseret på lokale bæredygtige råvarer fra hav og land. Som køkkenchef i VRÅ er Sofia blevet en af Sveriges mest synlige profiler inden for bæredygtigt fisk.


Entré til Tivoli er inkluderet i prisen.Adresse: Gemyse, Tivoli, Vesterbrogade 3, 1620 København

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223