Popcake workshop

Præsenteres af Børnemuseet

Kom forbi Børnemuseet til Copenhagen Cooking, når vi laver vores særlige popcake workshop, hvor børnene skal lave de små, runde og farvestrålende lækkerbiskner. Kun fantasien sætter grænser for kombination af farver, krymmel og dekoration. Børnene får selvfølgelig lov til at tage deres flotte popcakes med hjem som fredagsguf.

Børnemuseet er samlingsstedet for børnefamilier, der søger hyggelige stunder og kreative oplevelser sammen. Det er især de 3-12-årige, som nyder at besøge os, men vores univers er for børn og barnlige sjæle i alle aldre. Stemningen er uhøjtidelig og inviterer til nærvær – uanset om I besøger os for at prøve vores kreative værksteder, deltage i kurser, holde børnefødselsdag eller blot for den gode kop kaffe i vores cupcake-café.

Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv gebyr.


Info

Denne workshop er kun for børn, så forældrene kan aflevere deres børn når workshoppen begynder og hente dem igen når den er færdig. Forældrene er selvfølgelig velkommen til at få en kop kaffe i vores lille café mens de venter, men kan ikke være med børnene inde til workshoppen.Adresse: Børnemuseet, Svanholmsvej 3a, 1905 Frederiksberg

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 20. – 29. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

fredag 27. aug. 2021 kl. 16:00 - 17:30
á 175,00 kr.
+ 21,00 kr.