Mangler du den rette portvin til de mørke aftener? Og kunne du tænke dig at vide mere om portvin? Kender du eksempelvis forskellen mellem en Port Reserva og en Colheita? Eller mellem Ruby og Tawny portvin? Eller ma?ske mellem Vintage og LBV?
Onsdag d. 13. december får vi på Picniq besøg af Marco Di Miti fra Vinmonopolet, som tilbyder et lærerigt og "lynhurtigt kursus", hvor I kan smage forskellige typer af portvin fra vinhuset Dalva og hvor vi sammen udforsker de forskellige økologiske aspekter og nuancer af disse unikke vine.
Aftenen byder på smagning og præsentation af 10 portvine fra Dalva og en billet til arrangementet koster 350,-. Vi serverer desuden vand og en lille salt snack undervejs.
Der vil fra kl 17:30 være mulighed for at komme og spise aftensmad inden smagningen begynder, samt mulighed for køb af portvinene efter arrangementet.
Tidsplan:
Kl. 17:30-19: Mulighed for at bestille aftensmad fra menukortet
Kl. 19-21: Smagning og præsentation af portvine med Marco
Kl. 21-21.30: Mulighed for køb af portvine
Kl. 21:30: Tak for i aften
Menu (med forebehold for ændringer):
Det salte:
Flæskestegs toast med sennepsmayo, rødkål og flæskesvær / 125,-
Svampetoast med Vesterhavsost, karamelliserede løg & salat / 110,-
Klassisk toast med frilandsskinke, Vesterhavsost, karamelliserede løg & salat / 110,-
Rillette af dansk laks med rygeost, krydderurter, radise & sprødt brød / 95 ,-
Grove fritter med urtemayo / 60,-
Picniq fried chicken fra Hopballe Mølle med estragonmayo og kryddersalt / 95,-
Det søde:
Brownie med syltede rabarber / 55,-
Hjemmelavet cookie / 28,-
Kokostop / 30,-
Håndlavet flødebolle / 35,-
Vegansk trøffel-chokoladekugle / 28,-