Potato Extravaganza by Copenhagen Cooking

Præsenteres af Copenhagen Cooking x Meyers

Til dette års Distortion på Vesterbro går Copenhagen Cooking og Meyers sammen om en langbordsmiddag, der fejrer kartoflers alsidighed og lækkerhed. Meyers' ekspertkokke disker op med en række innovative og smagfulde retter, der viser den ydmyge knold i al sin herlighed. Den 4-retters menu byder på klassiske, danske råvarer med referencer til både det koreanske og nordiske spisekammer.

Saml dine venner, få nogle nye, og kom og vær med til en uforglemmelig kulinarisk oplevelse i hjertet af København. Det smukke bord er dækket og pyntet af Karens Bord.

MENU
Foccacia på ølandshvede med persille og salviepesto

Første servering
Kartoffelpandekage med cremefraiche, skalotteløg og tangperler
 
Anden servering
Grov kompot af bintje kartofler, fennikel-crudité, saltede stikkelsbær og kærnemælksdressing skilt med ramsløgsolie
 
Tredje servering 
Hård stegt romaine, bønnecreme på gochugaru miso fra Nordic Koji, syltet løg og purløgs emulsion. Nye samsø-kartofler vendt i løvstikkesalsa 
 
Det søde punktum
Kartoffelkage - Den klassiske konditorkage med porøs vandbakkelse, smørbagt mørdej, sød sveskekompot, flødecreme, marcipan og kakao
 
Menuen er vegetarisk. Ingen andre diætrestriktioner kan imødekommes.



Adresse: Istedgade 112, 1650 Copenhagen V

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 18. – 27. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her: 
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.