Prisvindende sydhavnsforfattere og fællesmiddag

Præsenteres af Picniq - Valbyparken Spiseri

Kom og oplev to unge, prisvindende, lokale sydhavnsforfattere læse op: Fine Gråbøl og Theresa Salomonsen. Det bliver vildt og sårbart og inspirerende. Der kommer power på ordene og en masse at tænke over...
Aftenens oplæsningerne akkompagneres efterfølgende af fællesspisning med lækre deleretter fra Picniqs kreative køkken.

Fine Gråbøl er en del af digterkollektivet BMS, der i 2018 udgav digtsamlingen Knoglemarv lavendel. I 2021 debuterede hun som soloforfatter med romanen Ungeenheden, der vandt Bogforums debutantpris samme år. Bogen omhandler en gruppe unge, psykisk syge mennesker, der bor sammen på et bosted.

Theresa Salomonsen debuterede 2017 med digtsamlingen Kast himlen i havet, der blev tildelt Klaus Rifbjergs debutantpris af Det danske Akademi. Bogen beskriver et brud med en religiøs opvækst, der erstattes af sex, stoffer og kaos i et forsøg på at blive en voksen kvinde. I 2021 udgav hun digtet Højsang, der vandt Strungeprisen. Højsang er en genskrivning af bibelens erotiske højsang i et surrealistisk sprog i en moderne verden.

Det bliver en aften, der udfordrer både tanker og sanser. Du vil møde toppen af den nye danske litterære scene i hyggelige omgivelser.

Vi starter oplæsningerne kl. 18.00, men kom meget gerne i god tid.
Vi åbner dørene senest kl. 17.30, og der vil være mulighed for at købe en lille snack og forfriskning inden vi går i gang.

Efter aftenens oplæsning finder man plads ved fællesborde. Maden serveres som deleretter ved bordene, hvor måltidet, mødet med de andre omkring bordet og måske en dialog om aftenens oplæsninger - er i fokus.

Intropris er kr. 195,- .for oplæsning og middag.
Book bord og køb billet til dette arrangement via linket nedenfor.
Drikkevarer og dessert kan tilkøbes på dagen.
Der er plads til 40 personer til dette arrangement

Send en mail på event@picniq.dk, hvis der er særlige behov eller andet omkring maden, som vi skal være opmærksomme på.

Vi glæder os til at se jer!Adresse: Hammelstrupvej 100, 2450 København Sv

Læs mere på: Picniq.dk
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.