Gin & Tonic Masterclass

Præsenteres af Radius Distillery & MagasinMad&Vin

Vi tager jer med helt ind i kedlerne af produktionen, gennem en introduktion til vores gin smagsunivers!

Vi fortæller om vores proces i forhold til både udviklingen og produktionen af vores gins. Og vi skal smage på flere af vores gin - både med og uden tonic! Sammen med Fever Tree skal vi også nørde i tonics, og lege med hvordan du bedst matcher din yndlings gin med din yndlings tonic. 

Radius Distillery laver moderne fortolkninger af London Dry med en minimalistisk tilgang til ingredienserne og smagsoplevelsen. Destilleriet kan du finde på godset Oremandsgaard i Præstø, hvor deres to sydtyske kobber-stills er centrum for de fleste aktiviteter. 

Der laves gin og dansk æblebrændevin med råvarer fra destilleriets egen æbleplantage og godsets økologiske høst. Holdet bag kedlerne har baggrund i medicinalforskning, og mens processerne er stramme og produktionen sat op som et laboratorium, så er horisonten bred og lysten til konstant at eksperimentere utrættelig. Derfor kan du, udover klassikerne, altid forvente at finde sæsonens nye gins, der i små oplag repræsenterer årstiden og naturens tilgængelighed.

Masterclassen er lavet i samarbejde med Fever Tree.

Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv gebyr.


Info

Lille Goodiebag med Gin & Tonic sæt inkluderet i prisen.



Adresse: Magasin du Nord, Kgs. Nytorv 13, 1095 København K

Læs mere på: https://radiusdistillery.com/

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 20. – 29. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.