RO:KOST 2025 MENU RESTAURANT FASANERIET
MENU 325 KR.
+billetgebyr 20 kr.
Forret
Lakserillette m. citron mayonnaise, små landsalater, sprød wonton og
krydderurter fra Legro
Hertil servers hjemmebagt brød og smør
Hovedret
Frilandskylling fra Dyssegården m. kroket af lår, sprøde grøntsager fra Godis,
kartofler fra Ryttergården, ristede østershatte fra Skyttegården.
Hertil en kyllingeskysauce
Midt i det naturskønne landskab ved Nationalpark Skjoldungernes Land ligger Fasaneriet, hvor du kan nyde både lækker mad og en betagende udsigt. Omgivet af smuk natur og med et storslået kig ud over Ledreborg Gods, er Fasaneriet det perfekte stop på en dag ude i det fri. Her er det sæsonens friske råvarer, der former menuen, med fokus på kvalitet, smag og bæredygtighed. Det rolige og idylliske miljø gør Fasaneriet til en uforglemmelig oplevelse, hvor naturens skønhed og det gode måltid går op i en højere enhed.
Restaurant Fasaneriet deltager for femte gang med en hel særlig RO:KOST menu og om grunden til at de deltager, fortæller de to restauratører Johnnie Andreasen og Gitte Nordstrand, at "vi glæder os helt vildt meget, og synes det er så spændende at være med. Vi har brugt meget tid på at forberede os på en fed uge, og vores køkkenchef Johnnie Andreasen har lavet en menu der både giver folk en dejlig oplevelse og fortæller lokalområdets og vores leverandøres historie.
Så det bliver en menu, der er spændende at smage på og så har vi selvfølgelig fundet de lækre vine frem til".