RO:KOST 2025 Menu Restaurant Sagafjord
MENU 325 KR.
+billetgebyr 20 kr.
Forret:
Terrin på efterårsgrønt fra Stensbølgård og bacon fra Birthesminde serveret med kraftig strandkrabbebisque og urter fra Godis grønt samt dansk tang fra Falconi Mare.
Hovedret:
Vildsvin braiseret i cider fra Snorremark hertil hårdt stegt kål fra Stensbølgård, puré på karamelliseret knoldselleri og efterårets svampe"
Ombord på Sagafjord får du en helt særlig restaurantoplevelse når du sejler langs Roskilde Fjord, mens du vil nyde en moderne ny-nordisk inspireret middag. Du vil være omgivet af flotte rammer i det nyrenoverede skib fra 1950’erne, i de smukkeste omgivelser af fjorden. Hos Sagafjord skabes vores retter med omtanke baseret på lokale råvarer af højeste kvalitet og med fokus på bæredygtighed i hver eneste proces.
Sagafjord deltager i år for tredje gang i RO:KOST Madfestival. ”Vi er stolte over at være en del af en festival med dette koncept, som netop har et særligt fokus på de lokale råvarer der produceres i området. Det giver os mulighed for at udforske lokalområdet endnu mere fra råvarer siden.”
Glæd dig til en smagfuld oplevelse med fokus på lokale råvarer og lokal stolthed. Under RO:KOST ugen, vil båden ikke sejle, men ligge til kaj på Roskilde Havn.