Middag: Roxerikajen

Præsenteres af Copenhagen Cooking & Food Festival

Restaurant Roxie med Anika Madsen i spidsen dykker sammen med Fiskerikajen ned i de danske farvande og forvandler Food Squares langborde til et sandt mekka for bæredygtig fisk og skaldyr for en aften.

Roxie er Kadeaus frække lillesøster, men Roxie er samtidig sin helt egen. Målet er altid et måltid, hvor den gode stemning, det uprætentiøse og det høje niveau er i højsædet. Med mottoet ”Sometimes sharing is caring” er der sat ekstra fokus på det sociale aspekt ved spiseoplevelsen, noget du i høj grad vil kunne opleve til middagen på Israels Plads.

Fiskerikajen har siden 2001 leveret friskfanget fisk til nogle af Danmarks bedste restauranter. Denne aften leverer de friske bæredygtige fisk og skalddyr til middagen, men vil også give gæsterne et indblik i råvarerne, hvordan de som leverandør arbejder med skånsomt fiskeri, og hvordan den politiske situation påvirker fiskeriet.

Copenhagen Cooking & Food Festival sætter torsdag den 29. august spotlight på FNs verdensmål 14: Livet i Havet bl.a. med denne helt unikke middag i havets tegn.Adresse: Festivalpladsen // Food Sqaure, Israels Plads 1, 1361 København K

Læs mere på: https://www.copenhagencooking.dk/program/
torsdag 29. aug. 2019 kl. 17:30 - 20:00
á 350,00 kr.
+ 21,00 kr.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223