Kom med til en eksklusiv demonstration af kunsten at lave perfekte belgiske pommes frites! Opdag de hemmelige teknikker bag skabelsen af de gyldne lækkerier, som er blevet en national skat. Se vores ekspertkok i aktion, og lær de tips og tricks, der gør belgiske pommes frites til de bedste i verden. Gå ikke glip af denne lækre mulighed for at forbedre dine madlavningsevner og smage perfektion.
Dine værter
Sammen med sin kone Evelyn driver Sven De Ville Frituur Tartaar i Gent.
"Jeg vidste ikke, om jeg skulle vælge en pub eller en pommes frites-kiosk," griner Sven De Ville, da han fortæller om starten på sin karriere som kok. "Min mor kom og hentede mig, mens jeg spillede fodbold. Hun havde set en pølsevogn til salg. Jeg tog min uniform af og gik derhen med det samme. Resten er historie."
Sven tilbragte ti år med at stege pommes frites dybt inde i de flamske Ardenner, hvor kartoflerne, der bruges til at lave denne klassiske flamske snack, trives i lerholdig jord. Mellem kartoffelmarkerne lærte han sit håndværk. Efter et årti kaldte byen, og han flyttede sin butik til Gent.
Kartoflerne er stadig fra de flamske Ardenner. "Smagen er uforlignelig," siger Sven. "Det må være noget i jorden. Jeg bruger kun disse kartofler til mine pommes frites. Jeg har købt fra den samme leverandør i 16 år nu. De er distributør for de lokale gårde i regionen." Ifølge Sven er de bedste kartofler til pommes frites Bintjes.
MENU
Smagsprøver på de sprøde, gyldne belgiske pomme frites
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 16. – 25. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev