Kom med til en workshop, hvor du lærer at mestre kunsten at skænke den perfekte belgiske Duvel-øl. Opdag hemmelighederne bag at opnå den ideelle skumkrone, forbedre aromaen og maksimere smagen af din Duvel. Ledet af mesterbrygger Sven Dekleermaeker fra bryggeriet 'Brewery De Koninck' vil denne hands-on oplevelse løfte dine færdigheder i ølskænkning til nye højder. Uanset om du er ølentusiast eller casual drinker, så er denne workshop din vej til at nyde øl som aldrig før!
Din vært
Sven Dekleermaeker begyndte oprindeligt at studere bioteknologi og blev draget ind i bryggeriverdenen gennem sit speciale. Han valgte at arbejde på et forskningsprojekt på KU Leuvens laboratorium for maltning og bryggeteknologi. Studiet handlede om forbindelsen mellem aldring af belgiske specialøl og drikke som portvin, madeira og sherry.
Efter en periode hos AB InBev og Alken Maes landede Sven til sidst hos det berømte Duvel-Moortgat-bryggeri. "Jeg har lært meget her. Duvel er en speciel øl med en karakteristisk smag og farve takket være sin unikke gær. Den gær er en særlig skabning, som man skal lære at kende."
MENU
En velskænket Duvel-øl
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 16. – 25. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev