SALON om JORD og Farver: pH og diversitet

Præsenteres af NatMad - Naturvidenskab & Mad

NatMad - Naturvidenskab & Mad
SALON: Farver: pH og diversitet – på mark og på tallerken

Tirsdag den 12. september 2023 kl. 16:30-18:00

Kom med, og lær, smag og bliv klogere på emner inden for naturvidenskabelige begreber i vores madlavning sammen med udviklingschef og kok fra Noma, Mette Søberg, samt lektor, gastro nørd og fødevare kemiker fra Københavns Universitet, Karsten Olsen.

Denne salon fra NatMad - Naturvidenskab & Mad handler om farver og vil dykke ned i planters naturlige farver, pH-skala og farvediversitet både på marken, men også på tallerkenen. 

Vi har inviteret Karsten Olsen med til vores salon for at gøre os klogere på, hvad der skaber farverne i den mad, vi spiser. Vi skal også høre om, hvilken betydning pH har for farverne i frugt og grønt – og ikke mindst om farvestofferne i den mad, vi spiser, er sunde for kroppen. Mette Søberg vil supplere og fortælle om, hvilken betydning farver kan have på marken og på tallerkenen. Mette kan også fortælle, hvordan man både sanseligt og smagsmæssigt bruger farver i køkkenet. Sidst, men ikke mindst skal vi have tips til, hvordan vi kan bruge denne viden og erfaring i skolekøkkenet.

NatMad - Naturvidenskab & Mad har til formål at fremme naturvidenskaben i madkundskab ved at holde saloner om gastrofysiske elementer i madlavningen. Til emnerne udvikles der undervisningsmateriale, som lærere i både madkundskab og STEM-fag har mulighed for at hente på https://smagensdag.dk/natmad-naturvidenskab-mad/   

Salonen er målrettet lærere og lærerstuderende. Men alle madnørder er velkomne til salonen, der også vil blive streamet live tirsdag den 12. september 2023 fra kl. 16.40.

GDPR: Oplægsholderne på salonen bliver filmet, og vi tager billeder undervejs. Derfor gør vi opmærksom på, at du ved denne tilmelding automatisk siger “ja” til, at NatMad må bruge billederne, når vi fortæller om emnet efterfølgende. Ved denne tilmelding siger du samtidig automatisk "ja" til, at NatMad må sende dig information om fremtidige saloner. Hvis ikke du ønsker at være med på billederne eller ikke vil modtage information om fremtidige saloner, så skriv gerne dette direkte til os på Info@kostkbh.com.

NatMad er udviklet af Smagens Dag & KOST Studio og støttet af Novo Nordisk

OBS: NatMads saloner bliver afholdt på adressen Amalievej 20 Baghuset 1. sal, 1875 Frederiksberg. Adresse: Hos KOST, Amalievej 20 Baghuset 1. sal, 1875 Frederiksberg

Læs mere på: https://smagensdag.dk/natmad-naturvidenskab-mad/
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.