SALON om JORD og Plantesynergi: Velsmag og næring

Præsenteres af NatMad - Naturvidenskab & Mad

NatMad - Naturvidenskab & Mad
SALON: Plantesynergi: Velsmag og næring 

Tirsdag den 14. november  2023 kl. 16:30-18:00

Kom med, og lær, smag, og bliv klogere på emner inden for naturvidenskabelige begreber i vores madlavning sammen med økologisk jordbruger, bælgfrugtsentusiast og grøntsagsforkæmper Trine Krebs og professor i gastrofysik og forfatter Ole G. Mouritsen. 

Denne salon fra NatMad - Naturvidenskab & Mad handler om plantesynergi, velsmag og næring. Vi skal høre om plantesynergi og nitrogenfiksering, og hvordan det relaterer sig til dyrkning af korn og bælgplanter. 

Vi har endnu en gang inviteret Ole G. Mouritsen med til vores salon. Denne gang skal han øse af sin store viden om plantesynergi, hvad der har betydning for næring i planter, og hvad der er vigtigt for optagelsen af proteiner. Trine Krebs vil supplere og fortælle om smagen i retter med bælgplanter, og hvad velsmag betyder for, hvordan vi oplever mæthed og tilfredshed med måltider, hvor kød fylder mindre. Sidst, men ikke mindst skal vi have tips til, hvordan vi kan bruge denne viden og erfaring i skolekøkkenet.

NatMad - Naturvidenskab & Mad har til formål at fremme naturvidenskaben i madkundskab ved at holde saloner om gastrofysiske elementer i madlavningen. Til emnerne udvikler vi undervisningsmateriale, som lærere i både madkundskab og STEM-fag har mulighed for at hente på https://smagensdag.dk/natmad-naturvidenskab-mad/    

Salonen er målrettet lærere og lærerstuderende. Men alle madnørder er velkomne til salonen, der også vil blive streamet live tirsdag den 14. november 2023 fra kl. 16.40.

GDPR: Oplægsholderne på salonen bliver filmet, og vi tager billeder undervejs. Derfor gør vi opmærksom på, at du ved denne tilmelding automatisk siger “ja” til, at NatMad må bruge billederne, når vi fortæller om emnet efterfølgende. Ved denne tilmelding siger du samtidig automatisk "ja" til, at NatMad må sende dig information om fremtidige saloner. Hvis ikke du ønsker at være med på billederne eller ikke vil modtage information om fremtidige saloner, så skriv gerne dette direkte til os på Info@kostkbh.com.

NatMad er udviklet af Smagens Dag & KOST Studio og støttet af Novo Nordisk.

Adresse: Hos KOST, Amalievej 20 Baghuset 1. sal, 1875 Frederiksberg

Læs mere på: https://smagensdag.dk/natmad-naturvidenskab-mad/
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.