SALON om LUFT og Biologiske hævemidler

Præsenteres af NatMad - Naturvidenskab & Mad

NatMad - Naturvidenskab & Mad
SALON: Biologiske hævemidler: gær, gluten og surdej

Mandag den 17. april 2023 kl. 16:30-18:00

Kom med, og lær, smag, og bliv klogere på emner inden for naturvidenskabelige begreber i vores madlavning sammen med ph.d. og tidligere lektor i madkundskab, Annelise Terndrup og udviklings- og innovationschef fra Meyers Madhus, Jonas Astrup. 

Denne salon fra NatMad - Naturvidenskab & Mad handler om luft og biologiske hævemidler, og vi dykker ned i gær, gluten og surdej. 

Vi har endnu en gang inviteret Annelise Terndrup med til vores salon. Denne gang skal hun fortælle om hæveprocesser, hvor gær, gluten og surdej spiller afgørende roller. Vi skal også høre om, hvilke faktorer der påvirker hævningen, og hvordan disse elementer påvirker teksturen og ikke mindst smagen i den mad, vi laver i køkkenet. 

Jonas Astrup vil supplere og fortælle om hans erfaringer med hævemidler, og hvordan og hvornår han anvender hvilke typer. Sidst, men ikke mindst skal vi blive klogere på, hvordan vi kan bruge denne viden og erfaring i skolekøkkenet.

NatMad - Naturvidenskab & Mad har til formål at fremme naturvidenskaben i madkundskab ved at holde saloner om gastrofysiske elementer i madlavningen. Til emnerne udvikler vi undervisningsmateriale, som lærere på valgfagsniveau i madkundskab og STEM-fag har mulighed for at hente på https://smagensdag.dk/natmad-naturvidenskab-mad/     

Salonen er målrettet lærere og lærerstuderende. Men alle madnørder er velkomne til salonen, der også vil blive streamet live mandag den 17. april 2023 kl. 16.40.

GDPR: Oplægsholderne på salonen bliver filmet, og vi tager billeder undervejs. Derfor gør vi opmærksom på, at du ved denne tilmelding, automatisk siger “ja” til, at NatMad må bruge billederne, når vi fortæller om emnet efterfølgende. Ved denne tilmelding siger du samtidig automatisk "ja" til, at NatMad må sende dig information om fremtidige saloner. Hvis ikke du ønsker at være med på billederne eller ikke vil modtage information om fremtidige saloner, så skriv gerne dette direkte til os på Info@kostkbh.com 

NatMad er udviklet af Smagens Dag & KOST ApS og støttet af Novo Nordisk

 



Adresse: Hos KOST, Blågårdsgade 14, st. tv.

Læs mere på: https://smagensdag.dk/natmad-naturvidenskab-mad/
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.