Jytte Abildstrøm i samtale med Claus Meyer.
---
Siden 2010 har Meyers inviteret danske kulturpersonligheder vi beundrer indenfor til en aften, hvor den gode samtale bliver sluppet løs foran et heldigt og sultent publikum.
Hver gang forbereder vi efter samråd med aftenens gæst en 4-retters menu.
Ikke to aftener bliver ens, men vi tør godt love, at der bliver smæk for skillingen hver gang.
---
Mandag d. 21. marts har Claus Meyer inviteret ingen ringere end Jytte Abildstrøm, alias Flyvende Farmor, og den nu 88-årige tidligere teaterdirektør indenfor til samtale.
Aftenens lækre menu som er sammensat af Claus og Jytte, lyder som følger:
Forret:
- Grillet jordskokker med friskost, sprød kyllingeskind, syltede persillestilke, bitre urter og estragon og god olivenolie
- Salat på rød enddive med mandelcreme, blodappelsin, sorte oliven, basilikum, vinaigrette på citrus og olivenolie
- Stracciatella med grillet forårsløg, karamelliseret hvidløgsolie, ramsløg, ristet panco og salte citronskræller
Pizza med røget mozzarella, nye løg, spinat, ramsløg, parmesan og chili
Hovedret: Glaseret svinenakke i fermenteret bær/miso med karameliseret løg/sort hvidløgs-pure, hønsesky, hårdt stegte padrons og gremolata
Dessert: Snyde Chokolademousse, sorbet på blodappelsin med tuille på kakao, olivenolie og havsalt
Denne aften vil du ikke gå glip af!