Samtalekøkken i Meyers Spisehus med Jytte Vikkelsøe og Claus Meyer

Præsenteres af Meyers Spisehus i Lyngby

Jytte Vikkelsøe i samtale med Claus Meyer.
---

Siden 2010 har Meyers inviteret danske kulturpersonligheder vi beundrer indenfor til en aften, hvor den gode samtale bliver sluppet løs foran et heldigt og sultent publikum.

Hver gang forbereder vi efter samråd med aftenens gæst en 4-retters menu.
Ikke to aftener bliver ens, men vi tør godt love, at der bliver smæk for skillingen hver gang.

---

Mandag d. 21. august inviterer Claus Meyer Ph.D. i social psykologi, terapeut, forfatter til "Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte" og medvirkende i "Hjerteflimmer for voksne" Jytte Vikkelsøe indenfor til samtale.

Claus om samtalen: 

"Jytte Vikkelsøe er forfatter til en af mest roste og mest opbyggelige bøger om kærlighed, der er skrevet på dansk; "Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte". Jeg tror, de fleste af os kan nikke genkendende til ideen om, at "hjertet har sine grunde, som forstanden intet kender til", men hvad jeg i hvert fald ikke vidste er, at de samme konflikter, der ødelægger parforhold, dels ligger indlejret i forelskelsen helt fra begyndelsen, dels at de, hvis vi havde angrebet dem anderledes, kunne have dannet grundlag for en langt dybere relation imellem de elskende parter og skabt et langt rigere liv. Vi taler helt sikkert for lidt om kærlighed, så jeg glæder mig virkelig meget til denne aften."

Jytte om samtalen:

"Jeg glæder mig eventyrligt til sammen med Claus at dykke ned i forelskelsen og kærligheden - dens væsen og fordringer. For hvad er kærlighedens og forelskelsens væsen egentlig for nogle størrelser? Hvorfor kan kærligheden ikke gradbøjes og kategoriseres som f.eks. betinget eller betingelsesløs kærlighed, men snarere skal forstås som betingelsesfuld? Hvad kræves der af os for, at vi kan træde ind i kærlighedens væsen?"Adresse: Handelstorvet 10, 2800 Kongens Lyngby

Læs mere på: meyersspisehus.dk/
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.