Samtalekøkken i Meyers Spisehus med Mia Wagner og Claus Meyer

Præsenteres af Meyers Spisehus i Lyngby

Mandag d. 18. september har Claus Meyer inviteret medstifter af Nordic Female Founders, løvinde, jurist og konfliktmægler Mia Wagner indenfor til samtale.

Siden 2010 har Meyers inviteret danske kulturpersonligheder vi beundrer indenfor til en aften, hvor den gode samtale bliver sluppet løs foran et heldigt og sultent publikum.

Claus om forventningerne til aftenens samtale:

”Med sit varme smil og Oprah Winfrey-agtige udstråling kæmper hun ikke bare for ligestilling om lørdagen eller på instagram – Mia Wagner råber op på hvert et gadehjørne hun krydser. I Nordic Female Founders som i Female Invest transformerer hun sin store indsigt i den mandsdominerede forretningsbranche til en løftestang for kvinder med en spirende invester eller selvstændig erhvervsdrivende i maven. Alt det glæder mig til at udforske i samtalekøkkenet.”

Mia om forventningerne til aftenens samtale:

"Med sin ildhu og evne til at bruge sig selv, gør Claus det gode til gavn for de mange. Han har turdet skubbe til Danmark og brugt adgangen til maven til at flytte hoveder og holdninger. Han har igen og igen bevist, at det er muligt at lave iværksætteri i krydsfeltet mellem professionalisme, idealisme og ansvarlighed. Med sit levned fortæller han mig, at det er muligt og rigtigt at holde fast i sin lidenskab og dele den med andre. Jeg glæder mig til at høre Claus fortælle, om hvordan han holdt fast i troen på sig selv, når han gik nye veje.”

Hver gang forbereder vi efter samråd med aftenens gæst en 4-retters menu.
Ikke to aftener bliver ens, men vi tør godt love, at der bliver smæk for skillingen hver gang.Adresse: Handelstorvet 10, 2800 Kongens Lyngby

Læs mere på: meyersspisehus.dk/
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.