Peter Aalbæk i samtale med Claus Meyer.
---
Siden 2010 har Meyers inviteret danske kulturpersonligheder vi beundrer indenfor til en aften, hvor den gode samtale bliver sluppet løs foran et heldigt og sultent publikum.
Hver gang forbereder vi efter samråd med aftenens gæst en 4-retters menu.
Ikke to aftener bliver ens, men vi tør godt love, at der bliver smæk for skillingen hver gang.
Aftenens særmenu:
Forret: Svampetoast – grillet surdejsbrød, stuvede efterårssvampe
Pizza: Hvid Pizza med pære, grønkål, blåskimmel, valnød, guanchiale og vesterhavsost
Hovedret: Porchetta, med svineskysauce, kvædepuré, langtidsbagte jordskokker, hasselback kartofler
Dessert: Citronfromage
---
Mandag d. 31. oktober har Claus Meyer inviteret dansk filmproducent og medstifter af Zentropa, Peter Aalbæk, indenfor til samtale.