Sanketur Aalborg, Jylland

Præsenteres af Sanketure

Har du mon opdaget alle de spiselige planter på engen, hegnet og skovens planter?

Det kan professionelle sanker og vild mad eksperter Thomas Askov og Nina Christensen vise dig og hjælpe dig med at genkende, smage på dem og få fif med hjem til hvordan du kan bruge dem i køkkenet.

En dejlig sanketur, hvor vi vil inspirere dig til hvordan du kan finde og nyde den vilde mad. 

Underviser og professionel sanker Nina guider dig sikkert gennem naturens vilde spisekammer hvor fokus er på planternes gastronomiske evner. Med flere års erfaring og mere end 300 afholdte sanketure er du i trygge hænder og garanteret en unik og sanselig oplevelse i naturen. Hver spiselig blomst, blad, urt, skud, bær eller svamp vil blive gennemgået med fokus på smag og hvordan du bruger det i madlavning.

På turen vil vi gå på eng, grøft, hegn og skovbrynet.

Vi kan ikke garantere bestemte planter, da naturen er lunefuld og dyrene også nyder naturens spisekammer. Men vi kan klart finde nok at smage på og opleve naturen så du får værktøjerne til selv at gå på jagt efter mere vild mad.

Vi mødes på parkeringspladsen Østerådalen, Over Kæret, 9200 Aalborg. Her er et google maps link https://goo.gl/maps/U3PMDvbx2sg8jgPf9

Turen vil vare omkring 2 timer, alt afhængigt af deltagerantal. Vi forventer at gå under 3 km.Adresse: parkeringspladsen Østerådalen, Over Kæret, 9200 Aalborg

Læs mere på: https://sanketure.dk/sanketure/762-sanketur-aalborg-jylland-26-juni-2023-kl-1600.html
søndag 28. apr. 2024 kl. 15:30 - 17:30
Vi glæder os til en skøn sanketur i Aalborg, husk lidt sankegear som en saks, pose eller bøtte til de lækre sager.
á 300,00 kr.
Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort »