Sanketur i Frederiksværk

Præsenteres af Sanketure

Naturen byder på utrolig mange gemte spiselige hemmeligheder. Professionel sanker vil guide jer rundt i naturen og sikkert fremvise og forklare den spiselige vilde mad, samt hvordan du kan bruge den i din mad. Sammen vil i smage saltede, søde, skarpe og unikke smage fra naturens spisekammer. 

Vi kan ikke garantere bestemte planter, da naturen jo er lunefuld og dyrene også nyder naturens spisekammer, men mon ikke vi finder nok til et måltid som du kan nyde at lege videre med i køkkenet og virkelig få smagt på den vilde natur.

Vi har fokus på det gastronomiske aspekt på vores sanketure og går op i at gøre måltidet vildt og altid velsmagende.
Turen vil blive med Thomas og Nina, de er professionelle sanker og har haft over 100 sanketure, leveret vilde råvarer til restauranter, skriver på deres egen kogebog med det vilde mad og er professionelle fotografer der arbejder med naturens spisekammer til dagligt, både professionelt og privat. De vil guide jer rundt i naturen og se hvad de finder af spiseligt vild mad. Thomas er uddannet kok med mange års erfaring med sanket mad og deler glædeligt ud af tilberednings fif undervejs.
Sammen har de også firmaet Kokkemanden.com hvor der deles opskrifter, videoer og foto af almindelig og vild sanket mad.

Du har måske også set Thomas og Nina på TV2LORRY om svampe i efterårs sæsonen, samt hørt dem i radioen hos P4Sjælland hvor de både har snakket om svampe og hvordan du sanker østers i Danmark.

Så hvis du vil sanke med de vildeste, så skal du ud med Sanketure! 

Vi mødes lørdag den 29. maj kl. 10:00 på parkeringspladsen ved Frederiksværk Sejlklub. Adressen er Havnelinien 11, 3300 Frederiksværk
Turen vil vare omkring 2 timer, eventuelt lidt mere i forhold til deltagerantal og vi forventer at gå omkring 5 km.
Kom iklædt i forhold til vejret og medbring gerne en urtekniv, saks, poser, bøtter eller kurv til dine sanket lækkerier, eller køb dem af os ved starten af turen eller her på vores webshop under sankeudstyr.

Vi ser frem til at dele naturens vilde mad!
Hilsen Thomas og Nina
Sanketure.dkAdresse: Havnelinien 11, 3300 Frederiksværk

Læs mere på: https://sanketure.dk/
søndag 20. jun. 2021 kl. 10:00 - 12:00
á 300,00 kr.