Sanketur i Kalundborg

Præsenteres af Sanketure

Forårssæsonen med vilde urter, planter og blomster starter fantastisk på stranden! Der er sprøde, saftige, lækre smage med en sødme og friskt skud af salt. Visse urter optager salten fra havet eller tanget omkring dem og det giver en salt smag ulig en anden, og som skal opleves på en sanketur!

Stranden har nogle af vores yndlings og mest eftersøgte urter som restauranterne Noma, Geranium og flere bruger. Der er et dejligt udvalg i naturen og forårs sæsonen byder på delikate, sprøde, saftige og saltede smage du nemt kan bruge i dit eget køkken.
Sanketuren vil foregå på strand, eng og hegnet, så vi kommer vidt omkring forskelligt vildt mad i naturen i forårssæsonen.

Vi kan ikke garantere bestemte planter, da naturen jo er lunefuld og dyrene også nyder naturens spisekammer, men mon ikke vi finder nok til et måltid som du kan nyde at lege videre med i køkkenet og virkelig få smagt på den vilde natur.

Vi har fokus på det gastronomiske aspekt på vores sanketure og går op i at gøre måltidet vildt og altid velsmagende.
Turen vil blive med Thomas og Nina, de er professionelle sankere og har haft over 100 sanketure, leveret vilde råvarer til restauranter, skriver på deres egen kogebog med det vilde mad og er professionelle fotografer der arbejder med naturens spisekammer til dagligt, både professionelt og privat. De vil guide jer rundt i naturen og se hvad de finder af spiseligt vild mad. Thomas er uddannet kok med mange års erfaring med sanket mad og deler glædeligt ud af tilberednings fif undervejs.
Sammen har de også firmaet Kokkemanden.com hvor der deles opskrifter, videoer og foto af almindelig og vild sanket mad.

Du har måske også set Thomas og Nina på TV2 LORRY om svampe i efterårs sæsonen, samt hørt dem i radioen hos P4Sjælland hvor de både har snakket om svampe og hvordan du sanker østers i Danmark.

Så hvis du vil sanke med de vildeste, så skal du ud med Sanketure!

Vi mødes ved parkeringspladsen ved Vollerup Strand på adressen Vollerup Vang 11, 4400 Kalundborg. Mød Nina ved den vide varevogn med sanketure logo på. Det tager noget tid at køre derud, da det er små og smalle veje det sidste stykke, så kom i god tid.

Turen vil vare omkring 2 timer, eventuelt lidt mere i forhold til deltagerantal og vi forventer at gå under 4 km.
Kom iklædt i forhold til vejret og medbring gerne en urtekniv, saks, poser, bøtter eller kurve til dine sanket lækkerier, eller køb dem af os ved starten af turen eller her på vores webshop under sankeudstyr.

Vi ser frem til at dele naturens vilde mad!
Hilsen Thomas og Nina
Sanketure.dkAdresse: Ved Vollerup Strand, Vollerup Vang 11, 4400 Kalundborg

Læs mere på: https://sanketure.dk/
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.


Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort til denne event »