Sanketur i Roskilde

Præsenteres af Sanketure

Det er ren gourmet vandring når vi starter forårets sanketur - det her er hvad de bestiller fra top restauranterne og du kan også finde dem.

Foråret er en særlig sæson hvor naturen vågner efter vinterens dybe søvn og planter, træer og blomster springer frem klar til at begynde et nyt år. Det er ikke for sjovt at mad entusiaster hopper og danser for forårets første urter - smagen er eksplosiv, ren og uden meget bitterhed. Det er friskhed, små portioner og smagfuldt.

På turen vil vi gå på stranden, over strandengen og ind i skovbrynet og hegnet.

Vi kan ikke garantere bestemte planter, da naturen er lunefuld og dyrene også nyder naturens spisekammer. Men vi kan klart finde nok at smage på og opleve naturen så du får værktøjerne til selv at gå på jagt efter mere vild mad.

Vi mødes på parkeringspladsen der hedder Parkering - Boserup Skov - Vest. Parkeringspladser har ikke præcise vej numre, derfor anbefaler jeg jer til at følge google maps linket for præcis lokation!

Her er google link til adressen https://goo.gl/maps/jRHC3eT2uQcDF36S8

Kig efter vores hvide varevogn med Sanketure logo på. Vær opmærksom på at det tager noget tid at køre derud da det er små og smalle veje det sidste stykke, så kom i god tid.

Turen vil vare omkring 2 time, alt afhængigt af deltagerantal. Vi forventer at gå under 4 km. Kom iklædt i forhold til vejret og medbring gerne en urtekniv, saks, poser, bøtter eller kurv til dine sankede goder - eller køb dem af os i starten af turen. Se vores udvalg på webshoppen under "sankeudstyr".

Vi ser frem til at dele naturens vilde mad med dig!Adresse: Boserupvej 84, 4000 Roskilde

Læs mere på: https://sanketure.dk/
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.


Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort til denne event »