Sanketur i Utterslev Mose

Præsenteres af Sanketure

Sanketuren foregår med Thomas Askov og Nina Christensen. Nina vil guide jer rundt i naturen og se hvad vi finder af spiseligt vild mad, lære dig navnene og hvordan I kan genkende dem. Thomas er uddannet kok med mange års erfaring med sanket mad og deler ud af tilberednings fif undervejs, så du også har gode idéer til hvordan du kan bruge den vilde mad i køkkenet.

Vi vil gå en tur ved Utterslev mose, se på stien, ved vand og forhåbentlig finde sommerens lækre spiselige vilde mad.
Sammen skal vi finde, genkende, smage på dem og få lidt med hjem, som du selv kan arbejde med at få med i dine næste måltider.

Vi er ikke de eneste der er glade for vild mad, mange kokke, restauranter der er utrolig kendte og dygtige, men det betyder ikke at det ikke kan indgå i et helt almindeligt hverdags måltid, eller til at pifte maden op med når du har brug for det eller bare er træt af det samme grønt fra supermarkedet.

Vi kan ikke garantere visse planter, da naturen jo er lunefuld og dyrene også nyder naturens spisekammer, men mon ikke vi finder nok til et måltid som du kan nyde at lege videre med i køkkenet og virkelig få smagt på den vilde natur. Vi har fokus på det gastronomiske aspekt på vores sanketure og går op i at gøre måltidet vildt og altid velsmagende.
Sammen har Thomas og Nina også hjemmesiden Kokkemanden.com hvor du kan finde opskrifter, videoer, og foto af almindelig mad samt sanket og vild mad. De har nu startet Sanketure.dk for at dele glæden ved vild mad med andre.

I mødes ved Brønshøj Torv, hvorefter vi går mod Utterslev mose og starter sanketuren der, søndag den 28. juni kl. 13:00.
Turen vil vare omkring 2 timer og vi forventer at gå omkring 5 km.
Kom iklædt i forhold til vejret og medbring gerne en urtekniv, saks, poser, bøtter eller kurv til dine sanket lækkerier. Det vil også være muligt at købe sankeudstyr som urteknive, kurve, bøtter og urtesakse af os, se udvalg og priser på hjemmesiden sanketure.dk og send os en mail på kontakt@sanketure.dk med hvad du kunne tænke dig ta købe så tager vi det med til turen og du kan betale med mobilepay.

Vi ser frem til at dele den spiselige nature med dig!

Med venlig hilsen
Thomas og Nina

Sanketure.dk

Adresse: Brønshøj Torv, 2700 København

Læs mere på: sanketure.dk/
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.

MADBILLETTER ApS
Trelleborggade 15
2150 Nordhavn
CVR: 33759223